Staerk beginnen in het nieuwe jaar?

Wilt u met uw bedrijf groeien, meer winst maken of juist uw marge vergroten?

Wij van Staerk accountants vinden het belangrijk dat onze klanten over een goede bedrijfsstrategie beschikken. Wij hebben daarom voor u, in samenwerking met Next Gear, een heel mooi aanbod! Een GRATIS inventarisatiescan en een forse korting op een vervolg sessie.

Waarom strategie van groot belang is voor uw bedrijf:

  • Strategie geeft richting: Het geeft richting aan keuzes om dingen wel of niet te doen. Strategie is de verbinding tussen alles wat in een bedrijf plaatsvindt.
  • Strategie motiveert medewerkers: Medewerkers zijn meer gemotiveerd als ze weten waarom dingen gebeuren.
  • Strategie maakt het onderscheid: Bedrijven leiden door zich te onderscheiden. Grijze muizen vallen niet op.
  • Strategie geeft uitzicht op succes: Bedrijven die keuzes maken zijn succesvoller, ook nu de economie weer aantrekt.

Om als bedrijf zicht en grip op uw business model en strategie te krijgen bestaat een zeer effectieve methode: Business Model Generation. Hiermee krijgt u op een A3 de grondgedachte van hoe uw organisatie waarde creëert, levert en behoudt. Dus geen dik rapport, maar een kernachtig inzicht waarin u al uw medewerkers maar ook andere belanghebbenden (leveranciers, klanten en bijvoorbeeld de bank) kunt meenemen.

Business model generation

Wat bieden wij u?
In samenwerking met Next Gear bieden wij u een GRATIS inventarisatiescan aan. Bevalt de samenwerking? Dan bieden wij uw ter opvolging van uw gesprek een business model generation sessie aan voor slechts €850 (normaal €1.350)! Deze sessie zal ruim een dagdeel in beslag nemen. Na deze sessie heeft u dan een “blauwdruk” van uw business model.

De sessie Business Model Generation zal worden verzorgd door onze partner Next Gear. Next Gear is een consultancy bedrijf en vertegenwoordigd ruim 20 jaar ervaring in het verbeteren en versneld laten groeien van MKB bedrijven. Edward van Lunsen van Next Gear zal de sessie persoonlijk begeleiden. Menig bedrijf, investeerder en DGA gingen u hierin voor.

Next Gear zal geïnteresseerden graag nadere informatie verstrekken. Hiervoor kunt u mailen naar edward.van.lunsen@next-gear.nl of bellen met: 06-55477829. Of neem een kijkje op https://next-gear.nl/scaling-up/.