Diensten

Accountancy en technologie gaan hand in hand: dat is Staerk. Of het nu gaat om administratie, accountancy, fiscaal advies, salarisadministratie of advies; Staerk biedt heldere oplossingen, waarin een vakkundig financieel advies en een optimale online workflow elkaar versterken.

Salarisadministratie

Staerk ondersteunt u in de dagelijkse praktijk van uw HR-beleid met een complete en overzichtelijke salarisadministratie. Door uw salarisadministratie uit handen te geven aan Staerk, heeft u geen omkijken meer naar dit tijdrovende onderdeel van de bedrijfsvoering. Onze vakkundige specialist houdt scherp zicht op uw loonadministratie en zorgt voor een correcte en tijdige verwerking van de salarissen van uw medewerkers.

 

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw salarisadministratie of heeft u vragen over andere personeelsvraagstukken? Staerk is uw aanspreekpunt.

Accountancy

Bij Staerk gaat accountancy verder dan cijfers. Het samenstellen van kwartaalcijfers en jaarrekeningen zijn het uitgangspunt voor het maken van strategische beslissingen over uw onderneming.

Onze sterke focus op het gebruik van vooruitstrevende technologie versterkt de accountancy. Door het online up-to-date overzicht van uw financiën houdt u eenvoudig tussentijds een vinger aan de pols. Staerk bewaakt dit overzicht, begeleidt uw financiële verantwoording en adviseert u proactief bij het bepalen van uw strategie en het maken van belangrijke beslissingen over uw bedrijf.

De blik van de Staerk-accountant gaat verder dan de cijfers en richt zich op vakkundig advies op maat. Uw persoonlijke adviseur begeleidt u bij bijvoorbeeld bij financieringsaanvragen, investeringen of overnamebegeleiding.

Administratie

Altijd inzicht in uw gegevens in een online overzicht. Staerk maakt voor u administratie eenvoudiger en efficiënter. Doordat alles in de cloud staat, profiteert u te allen tijde van een helder inzicht in de prestaties van uw onderneming. Aan de hand van grafieken en tabellen maakt Staerk inzichtelijk hoe uw bedrijf ervoor staat, zodat u direct kunt bijsturen waar nodig.

Het verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen, bankmutaties en eventuele salariskosten zijn niet de hoofdbezigheid van een ondernemer. Het is wel van essentieel belang dat de cijfers up-to-date zijn en betrouwbaar. Aan de hand van het online overzicht bekijkt u periodiek hoe uw onderneming ervoor staat. Is de marge nog wel goed? Stijgen mijn overheadkosten niet te hard? Levert mijn personeel geld op of moet ik er geld bijleggen? Allemaal vragen, waarop een goede administratie het antwoord geeft.

Fiscale dienstverlening

De belastingwetgeving verandert voortdurend en elke verandering kan zowel zakelijk als privé grote gevolgen hebben. Met een Staerk-adviseur staat u sterk. Wij helpen u de regels zo goed mogelijk te benutten om het meest gunstige resultaat voor u en uw onderneming te behalen. Van inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, omzetbelasting en loonheffing tot schenkings- en successieaangiften. Voor alle voorkomende fiscale aangiften kunt u bij Staerk terecht. Uw Staerk-adviseur is op de hoogte van alle fiscale ontwikkelingen, bewaakt de termijnen, onderhoudt het contact met de Belastingdienst en voorziet u van helder advies. Ook bij gecompliceerde fiscale vraagstukken staat Staerk graag aan uw zijde. Onze specialisten geven u advies op maat inzake btw, bedrijfsopvolging, loon- en premieheffingen, estate planning, fusies en overnames en de keuze van rechtsvormen.

Advies

Staat u als ondernemer voor een belangrijk vraagstuk? Maak een gefundeerd besluit met een Staerk adviseur aan uw zijde. Of het nu gaat om een overname, ontslagaanvraag, investering of financieringsaanvraag, Staerk staat u bij met een vakkundig advies.

De Staerk adviseurs zijn betrokken, denken strategisch met u mee en bieden u een kritisch en onderbouwd advies op maat. Wij adviseren en begeleiden u bij onder meer bedrijfsopvolging, bedrijfswaardering, de koop en verkoop van bedrijfsonderdelen, fiscale kwesties, personeelsvraagstukken, maar ook bijvoorbeeld bij het starten van een geheel nieuwe onderneming.

Het is mogelijk uw eerder gedane aangiften inkomstenbelasting en vermogensbelasting vrijwillig te verbeteren

Inkeren

Heeft u een bankrekening in het buitenland? Of een (vakantie)woning? En heeft u deze niet aangegeven in uw aangifte inkomstenbelasting?

Zoals u misschien weet, is het mogelijk uw eerder gedane aangiften inkomstenbelasting en vermogensbelasting vrijwillig te verbeteren. De specialisten van Staerk Accountants kunnen u bij deze vrijwillige verbetering fiscaal begeleiden.

Formulieren

Formulieren

Formulieren nodig voor bijvoorbeeld een nieuwe medewerker of op zoek naar de checklist van de inkomstenbelasting?

Al deze formulieren zijn op onze website te vinden.
Regel Financiering Vanuit Je Boekhoudpakket!

Partners

Op zoek naar subsidies, een zakelijke lening of vanachter je bureau een nieuwe BV oprichten?

Wij hebben een aantal betrouwbare partijen geselecteerd die je hierbij van dienst kunnen zijn.