Partners

Subsidycloud

80% van de ondernemers maakt gebruik van slechts 20% van alle beschikbare subsidies. Vaak weten ondernemers niet wat er allemaal mogelijk is op subsidiegebied en hebben ze onvoldoende tijd of kennis om de subsidies aan te vragen. Zowel het aanvraagtraject en het subsidielandschap in Nederland zijn namelijk vrij ingewikkeld.

SubsidyCloud is de eerste stap naar transparantie. Momenteel is het zoeken naar geschikte subsidieprogramma’s een complex proces met veel handmatige acties, waarbij het vaak onduidelijk is of een financiering/subsidie geschikt is. Met SubsidyCloud wordt je door middel van een matching engine gematcht met alle potentiële subsidies en (indien gewenst) aan een gespecialiseerde subsidieadviseur. Mkb’ers krijgen dus direct toegang tot de wereld van subsidies en hoeven niet meer alle verschillende overheidswebsites af te gaan om te weten voor welke subsidies ze in aanmerking komen.

SubsidyCloud

Online geregeld
No Cure No Pay
Alle NL en EU subsidies op één plek
Ontzorging administratie

LoanStreet

Binnen 2 minuten duidelijkheid
Alle leningen automatisch vergelijken
Direct de beste deal aanvragen

LoanStreet

Altijd inzicht in uw gegevens in een online overzicht. Staerk maakt voor u administratie eenvoudiger en efficiënter. Doordat alles in de cloud staat, profiteert u te allen tijde van een helder inzicht in de prestaties van uw onderneming. Aan de hand van grafieken en tabellen maakt Staerk inzichtelijk hoe uw bedrijf ervoor staat, zodat u direct kunt bijsturen waar nodig.

Het verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen, bankmutaties en eventuele salariskosten zijn niet de hoofdbezigheid van een ondernemer. Het is wel van essentieel belang dat de cijfers up-to-date zijn en betrouwbaar. Aan de hand van het online overzicht bekijkt u periodiek hoe uw onderneming ervoor staat. Is de marge nog wel goed? Stijgen mijn overheadkosten niet te hard? Levert mijn personeel geld op of moet ik er geld bijleggen? Allemaal vragen, waarop een goede administratie het antwoord geeft.