Over ons

Staerk is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Barneveld. Onze bedrijfsnaam komt van het Deense Stærk (uitgesproken als sterk) en betekent hecht. Hecht willen we zijn met onze klanten, maar ook als team. Staerk bedient klanten van elk formaat met belastingadvies, accountantsdiensten, bedrijfseconomische adviezen en salarisadministratie.

Wil je deel uitmaken van Staerk, kijk dan bij onze vacatures.

Staerk groeit! Groei jij mee?

Sta jij, net als Staerk, voor een no-nonsense mentaliteit en voor passie voor je vak? Ben je doelgericht en ambitieus? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Werken bij Staerk betekent dat je deel uitmaakt van een hecht team, dat zich focust op een gedegen advies en vooruitstrevende technologie. De inzet van iedere collega individueel maakt één Staerk team, dat het onderscheid maakt in de accountancy. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan bij Staerk!

Zelfstandig aangiftemedewerker | Barneveld | 24-40 uur

Financieel Administratief Medewerker | Barneveld | 24-40 uur

Werkstudent | Barneveld | uren in overleg

Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar info@staerk.nl. We zullen je gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel.

Ons team

“Bij Staerk hebben we ervoor gekozen om ons te onderscheiden op het gebied van automatisering en online werken. Bij onze klanten zetten wij de automatisering in om hen efficiënter te laten werken, wat hen tijdsbesparing op levert.” - Martin Hazeleger
“Bij Staerk is iedereen ook adviseur. Alle dagelijkse advisering zit in ons vaste prijs abonnement. Daardoor geen verrassingen voor de klant.” - Eric-Jan Sobels

Martin Hazeleger

Accountant/ Adviseur

Eric-Jan Sobels

Fiscaal jurist

Philip van Wersch

Junior Belastingadviseur

Gerlinda van Maanen

Administratief medewerkster

Demi Regeer

Assistent Accountant

Adriaan Lam

Financieel administratief medewerker

Gerraldine van Wincoop

Assistent Accountant

Andrea den Breejen

Financieel administratief medewerker