Regel financiering vanuit je boekhoudpakket!

Voorkom dubbel werk en gebruik de data uit je boekhoudpakket voor een kredietaanvraag. Binnen enkele minuten weet je bij welke van de 17 financiers je een lening kunt krijgen. Daarna regel je snel de beste deal!

De financiële wereld verandert in rap tempo om ons heen. Ook voor jou als ondernemer en klant van Staerk levert dat voordelen op! Wij zijn namelijk is een unieke samenwerking aangegaan met Fintech bedrijf Sparkholder. Sparkholder is de ontwikkelaar van de LoanStreet software, waarmee je eenvoudig op basis van je online boekhouding financiering kunt aanvragen bij alle belangrijke financiers. Doordat wij samen met al onze ondernemende klanten de boekhoudingen online en up-to-date bijhouden, kun jij hier nu ook gebruik van maken.

Ben je op zoek naar financiering, neem dan eens een kijkje op loanstreet.nl/nl_nl/staerk of neem contact met ons op. Het mooie van de LoanStreet tool is namelijk ook dat we samen online kunnen werken aan jouw aanvraag, om zo de beste deal te regelen. Ook als je al financiering hebt kan het de moeite lonen om eens een financieringscheck te doen via LoanStreet. De rentes staan op dit moment namelijk laag en het zou zomaar kunnen dat je kunt besparen op je rentelasten door over te sluiten.

Wij proberen onze dienstverlening altijd aan te sluiten bij de wensen van onze klanten en we zien de samenwerking met LoanStreet als een mooie stap daarin.

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen via info@staerk.nl of bel naar 088 – 4568 900.